CINEPUB LIVE - Ileana Birsan - Adina Pintilie - Dan Nutu

Video & Photo

1 videos 1 photos
CINEPUB LIVE - Ileana Birsan - Adina Pintilie - Dan Nutu

Eveniment @ Librăria Cărturești Verona
Online pe www.cinepub.ro sau offline la Librăria Cărturești 

Urmariti o nouă ediție Cercul cu producătorii Dan Nuțu și Cristina Hoffman. Discuția este moderată de criticul de film Ileana Bîrsan. Invitații speciali ai acestei ediții sunt absolventa Aristoteles Wokshop, regizoarea Adina Pintilie, și fondatorul CINEPUB, Lucian Georgescu.

Aristoteles Workshop (AW) a fost creat în 2006 de către producătorii Dan Nuțu și Cristina Hoffman, cu sprijinul televiziunii franco-germane Arte pentru a susţine o noua generaţie de cineaşti de film documentar, cu o experienţă anterioară în film sau producţia video. Experţi recunoscuţi din domeniul filmului documentar oferă pregătire profesională participanţilor. Programul se adresează tinerilor cineaşti cu talent şi pasiune, opinii proprii, dorinţa de a propune şi susţine, angajament şi capacitate de lucru în echipă.

AW este producătorul a zeci de documentare care au primit aprecierea publicului şi a juriilor internaţionale, fiind finaliste în selecţia oficială sau câştigătoare ale unor festivaluri de marcă precum Cannes Film Festival – Quinzaine des Realisateurs, DoK Leipzig, IDFA Amsterdam sau Locarno International Film Festival.

Anul acesta, Aristoteles Workshop are loc între 1 și 31 august, la Baru Mare, în județul Hunedoara. Competiția este deschisă tinerilor creatori din întreaga lume: regizori, cameramani și monteuri.