Fii mai mult decât spectator. Donează!

Cinepub a pornit de la o observație simplă. Ce rost are să faci film dacă nu e văzut de public?

Am pornit la drum ca proiect voluntar și fără plan de business, acum mai bine de un deceniu. În urma pandemiei ne-a dispărut sursa privata principala de finanțare.

Continuăm drumul și ne adunăm forțele pentru a continua să oferim cinefililor, cineaștilor și iubitorilor de cinema românesc, filme independente, inedite sau de-a dreptul rare.

Ajută-ne să distribuim cinema românesc în continuare!

FORMULAR 230

Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit

Procedura e simplă și nu costă nimic.

PASUL 1

Descarcă de mai jos formularul completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.

PASUL 2

Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3

Trimite formularul scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail contact@cinepub.ro. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.

* Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

DONAȚIE ONLINE

VIRAMENT BANCAR

DONEAZĂ PRIN CONT BANCAR:

ASOCIAȚIA CULTURALĂ CINEPUB
Str. Stefan Mihaileanu nr.14, 024023, Bucuresti sector 2
Cod fiscal RO 4555714

CONT RON RO18RNCB0084171970090001
CONT EURO RO88RNCB0084171970090002
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Cinepub este singura platformă de Free Video on Demand din România și una dintre puținele din lume. Accentul pe „free” presupune multă muncă – sute de ore, lunar – de voluntariat și o echipă mică de oameni pasionați care țin proiectul în viață. În momentul de față funcționăm fără nici o finanțare, publică sau privată.

Donația ta ne poate ajuta să acoperim o parte din costurile obținerii de drepturi pentru filme, să susținem echipa și platforma. Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim.

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă vrei să susții CINEPUB, completează formularul 230 de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația Culturală CINEPUB.

Data până la care formularul poate fi depus este 25 mai 2024.

Donațiile online se pot realiza cu cardul bancare și sunt realizate prin platforma de plăți online securizată Stripe.

Orice donație realizată nu implică comisioane suplimentare.

Donația lunară reprezintă o contribuție recurentă la susținerea distribuției cinematografiei independente românești. Sumă este setată de tine și merge direct către fondul Cinepub.

De acolo e gestionată de echipa noastră în funcție de nevoile proiectului. Pentru noi recurența lunară a unei donații, oricît de mică, înseamnă certitudinea zilei de maine. Și că cineva acolo, dincolo de online, ne iubește.

Poți să oprești oricând o donație recurentă.

Trebuie doar să ne trimiți un email la adresa support@cinepub.ro și imediat vom dezactiva viitoarele plăți recurente la solicitarea ta.

VEZI ULTIMELE FILME ROMÂNEȘTI LANSATE PE CINEPUB

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON