Synopsis

De la regizorul filmelor „Două lozuri” și „Povestea unui pierde-vară”, un scurtmetraj care ne pune în fața unei situații de viață des întâlnite, în care dinamicile inegale de putere dar și presiunea autorității fac oamenii să se comporte nedemn unii față de ceilalți, în special când vine vorba de cei dezavantajați.

12 oameni nervosi de Paul Negoescu - scurtmetraj online pe CINEPUB

Regie: Paul Negoescu
Scenariu: Paul Negoescu
Distribuție: Adrian Nartea, Carla Teahă, Claudiu Dumitru, Corina Butnaru, Ela Butnaru, Gina Pitulea, Georgiana Stanciu, Irina Grigore, Iulia Vîntur, Oltin Hurezeanu, Raluca Carpinici, Vlad Bălan
Imagine: Alex Trăilă
Producător: Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Dragoș Bucur
Montaj: Smără
Sunet: Alexandru Suciu
An: 2010
Categorie: scurtmetraj
Gen: dramă
Durată: 10 minute

4,651 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Un șef de agenție își convoacă echipa la un meeting pentru că a aflat că proiectul la care lucrau a fost furat de o agenție rivală. În urma amenințării și a pericolului iminent, cei prezenți trebuie să găsească vinovatul, pentru a nu fi toți trași la răspundere.

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON