Synopsis

CINEPUB LIVE - Ileana Birsan - Gabriel Achim

Marți, 20 februarie, ora 19:00
Offline la Cărturești Verona sau online pe www.cinepub.ro.

Încă nu m-am îndepărtat de concluzia asta, că cinema-ul este inutil. Pe de altă parte, îl îmbrățișez nemăsurat. Pintilie, Daneliuc, Tatos, Demian, Socrate 😊. Glumesc. Puiu îi zice “bagabonțeală”, alții, mai exigenți, i-au zis “stângăcie”. De la ei am învățat cinema, nu din școala de film”, Gabriel Achim, Ziarul Metropolis (interviu realizat de Ionuț Mareș).

1,856 – Spectatori Cinepub

Gabriel Achim este cunoscut pentru lungmetrajele Ultima zi (Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru secțiunea Lungmetraj, TIFF) și Visul lui Adalbert (Premiul pentru Cel Mai Bun Film de Debut, Premiile Gopo) și pentru scurtmetrajele Bric Brac, Carne de iepure sau Verigheta. 

Lungmetrajul Visul lui Adalbert și scurtmetrajul Carne de iepure sunt disponibile pe CINEPUB.

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON