Synopsis

Vera” este povestea hazlie a unui tânăr prea timid şi ghinionist care se găsește în încercarea de a-şi găsi o parteneră de o seară. O producție marca actoriedefilm.ro cu Irina Noapteș și Anghel Damian în rolurile principale.

VERA - scurtmetraj regizat de Dorian Boguta, online pe CINEPUB

Regie: Dorian Boguță
Scenariu: Dorian Boguță
Distribuție: Anghel Damian, Irina Noapteș, Adina Galupa, Gina Dan, Ionel Stoica, Ariclia Dumitru, Dragoș Dumitru, Daniela Cafrita, Adina Botan, Leanca Pană, Vlad Logigan, Ionel Papuc, Dragoș Neamțu
Imagine: Vivi Drăgan Vasile RSC, Liviu Pojoni jr.
Producător: Dragoș Bucur, actoriedefilm.ro
Scenografie: Alexandra Ungureanu
Montaj: Dana Bunescu
Sunet: Alexandru Dumitru
An: 2015
Categorie: scurtmetraj
Gen: dramă, comedie
Durată: 27 minute

11,703 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Mihnea, un tânăr de 20 de ani, este respins de iubită. Plin de frustrări, încearcă să se aline în brațele unei prostituate, dar ghinionul îl urmărește. Când ajunge acasă, pe scări o întâlnește pe ea, pe Vera. Tot ce se întâmplă în continuare ai putea zice că-i va schimba viața, însă lucrurile iau iarăși o întorsătură neașteptată.

Mai multe detalii

Filmul a avut parte de o premieră națională la Festivalul Internațional de Film Transilvania în 2015, iar premiera internațională a avut loc la Mons International Festival of Love Films în același an.

Imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile, unul dintre cei mai cunoscuți directori de imagine români, care s-a consacrat cu filme precum „Moromeții” (1987, r. Stere Gulea), „Filantropica” (2002, r. Nae Caranfil), sau „Occident” (2002, r. Cristian Mungiu).

FESTIVALURI

  • Premieră națională la Festivalul de Film Transilvania TIFF – 2015
  • Premiera mondială Festivalului Internațional al Filmului de Dragoste de la Mons. 2015

ARTICOLE