Synopsis

O-discuție-cu-István-Teglas-moderată-de-Nadine-Vlădescu

La CINEPUB LIVE vă propunem o întâlnire cu unul dintre cei mai prezenți actori români de pe scena teatrului bucureștean: István Teglas. ”În meseria asta e greu să te simți normal la cap” declara István Teglas într-un interviu.

Vă invităm la o discuție despre metamorfoze, despre teatru și teatru-dans și despre viața în lumea teatrului bucureștean a unui fost fost student la Târgu Mureş, la secţia maghiară a Universităţii de Teatru din oraș, ”a singurului actor de limba maghiară care a reușit să facă performanță în București și care a urcat pe scena TNB-ului” (actorul Marius Manole în Ziarul Metropolis).

Cu peste 40 de roluri în importante spectacole jucate, printre altele, la Teatrul Național din București (unde în prezent este angajat), la Teatrul Odeon, la Teatrul Metropolis, la Point, la Godot Cafe-Teatru sau la Apollo 111, István Teglas este unul dintre cei mai activi tineri actori români.

În film, poate fi văzut în scurtmetrajul Skin (regia Ivana Mladenovic) și lungmetrajul Autoportretul unei fete cuminți (regia Ana Lungu).

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON