Synopsis

Un interviu de angajare neobişnuit

Absolvenţii Școlii Actoriedefilm.ro se reunesc pentru a se „angaja” la „Linia Fierbinte”. Un scurtmetraj semnat de Paul Negoescu.

Linia fierbinte de Paul Negoescu

Regie: Paul Negoescu
Scenariu: Paul Negoescu
Distribuție: Cristina Mihăilescu, Laura Manea, Cristian Duroi, Alexandra Livia Radu, Răzvan Jelea, Ecaterina Istrate, Ella Moroiu
Producător: Actoriedefilm.ro
Imagine: Diana Vidrascu
Montaj: Dragos Apetri
An: 2011
Categorie: scurtmetraj
Gen: Comedie
Durată: 13 minute
Subtitrări:
Teritorii: Disponibil numai în România

420,355 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Linia fierbinte este un scurtmetraj exerciţiu de şcoală al cărui protagonişti sunt absolvenţii unei grupe a cursului organizat de Şcoala Actoriedefilm.ro. Mai multe persoane sunt intervievate pentru postul de operator Call Center.

Mai multe detalii

Una dintre primele colaborări ale regizorului Paul Negoescu cu Școala Actoriedefilm.ro – înainte de a realiza împreună lungmetrajul „Două lozuri” – „Linia fierbine” este exact acel film de care ai nevoie, trecând printre scurtmetrajele românești online de pe Cinepub.ro, atunci când simți că ai vrea să râzi. Copios.

Vizionarea îți aduce un grup de actori absolvenți ai școlii de actorie de film, care reușesc să contureze niște personaje memorabile.

Replici din film

”Dar contract de munca ai?

Nu, nu am. Lucrez la negru.”

Articole din presă

  • Exclusiv: scandalosul Liniafierbinte de Paul Negoescu, premieră online – subs.ro
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON