Synopsis

În pași mărunți spre dezastru

Orice răsturnare de situație aduce cu ea un nou sens. O nouă direcție. O altă perspectivă. Nu întotdeauna mai bună, mai dorită, decât cea actuală.

Un scurtmetraj scris și regizat de Dorian Boguță, care abordează cele mai delicate aspecte ale relației de cuplu fără ocolișuri, părând că vrea să dea pe față toate cărțile care n-au fost date vreodată.

Piano de Dorian Boguţă - CINEPUB

Regie: Dorian Boguţă
Scenariu: Dorian Boguţă
Distribuție: Adelaida Perjoiu, Elias Ferkin, Şerban Pavlu
Producător: Tudor Giurgiu, Dorian Boguță
Imagine: Liviu Pojoni jr.
Montaj: Dana Bunescu
Categorie: scurtmetraj
Gen: dramă
An: 2013
Durată: 20 minute
Subtitrări: engleză
Teritorii: –

24,716 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

El o vrea. Ea îl vrea. Un pat. Ei ambii în pat. Dar nu este îndeajuns ca azi să se iubească chiar dacă de un an de zile îşi declară dragostea unul faţă de celălalt şi s-au iubit de atâtea ori… Nu e rutină. Nu e plictiseală. E un lucru de care ne lovim toţi. Şi când cred că totul se rezolvă, intervine realitatea, dând absolut totul peste cap.

Mai multe detalii

Scris și regizat de Dorian Boguță, „Piano” este unul dintre acele scurtmetraje românești care întoarce relația de cuplu pe toate părțile. In nici mai mult, nici mai puțin de 20 de minute.

O privire obiectivă, dar nu rece, îndreptată asupra unei situații pe cât de incomodă, pe atât de greu de digerat. El și ea. Și el. Și raportul de forțe ale fiecăruia cu fiecare. Sunt două povești de dragoste într-una singură. Două povești cu un personaj comun, iar trecerea de la una la cealaltă se face pe nesimțite, printr-un continuum emoțional stăpânit impecabil atât de regizor cât și de actori.

„Piano” completează selecția de scurtmetraje semnate de Dorian Boguță accesibile în categoria de scurtmetraje românești online de pe Cinepub.ro.

Replici din film:

„M-am plictisit… Ce să fac dacă m-am plictisit?”

„Iartă-mă că îți zic așa, dar vreau să fiu și sunt sinceră cu tine puiule.”
„Mmm?”
„Tu chiar nu mă simți?”

„De ce nu te lași?”

„Sunt femeia ta și poți să faci ce vrei cu mine.”

„Am simțit de la început, dar am crezut c-o să-ți treacă.”