Synopsis

Nae-Caranfil-în-dialog-cu-Ileana-Bîrsan-și-Eugen Ciurtin

Anul a început înnegurat, nici timpul nu mai are răbdare. Străzile și sufletele sunt înghețate, casa ne e singurul refugiu, ne încălzim cu noi înșine și poate mai ajută doar o cană de ceai fierbinte și un film bun.
Am creat CINEPUB pentru a aduce împreună oameni și povești. Și pentru că prieteniile nu sunt (doar) online, programul CINEPUB Live este prezent acolo unde cineaștii și cinefilii se adună zgribuliți pentru a se încălzi la flacăra lanternei magice.

CINEPUB live îți aduce, din nou, discuții de neratat cu personalități din lumea filmului românesc la tine acasă. Sau la birou. Sau în autobuz… Sau în oricare alt loc. Cu CINEPUB live vezi evenimente cinefile în direct, online pe tabletă, pe telefonul mobil sau pe laptop, oriunde ai fi.

În această iarnă rece îți propunem o întâlnire cu autorul cinematografului cald, Nae Caranfil, regizorul filmelor Filantropica, Asfalt Tango, Restul e tăcere, Closer to the Moon și E pericoloso sporgersi: live offline în Librăria Cărtureși Verona. Dacă nu ai cum să ajungi la Cărturești, ne vedem online pe www.cinepub.ro.

“Românii se tot plâng că nu li se oferă comedii, ca cele de pe vremea lui Nea Marin sau a Brigăzii Diverse în acțiune, și iată că un autor reputat (versat cu gustul publicului de la noi și de-aiurea) le livrează o comedie excelentă, care lucrează cu multe dintre obsesiile lor fundamentale (dar nu este deloc un film ușurel)”, Doinel Tronaru (Adevărul).

Comedia 6,9 pe scara Richter poate fi văzută în cinematografele din România începând cu 20 ianuarie. În primul weekend de la lansare, filmul a adus în sălile de cinema peste 12.000 de spectatori, arătând încă o data că Nae Caranfil este unul dintre cei mai îndrăgiți de public regizori români.

Filmul de debut semnat de Nae Caranfil, E pericoloso sporgersi, prezentat în premieră la Cannes, secțiunea Quinzaine de realisateurs și un film-cult pentru o anumită generație (pierdută?) poate fi urmărit online pe CINEPUB

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON

Video & Photo

1 photos