Synopsis

„Patimile” domnului Constantin

Îți prezentăm filmul „Învierea domnului Constantin”, semnat de Cornel Brad, un documentar care prezintă povestea unui om care află că este declarat decedat de către justiția română.

Învierea domnului Constantin - de Cornel Brad - CINEPUB

Regie: Cornel Brad
Scenariu: Reliu Constantin
Producător: Libra Film Productions, Tudor Giurgiu
Montaj: Tudor D. Popescu
Sunet: Alex Dragomir
An: 2019
Gen: documentar
Durată: 45 minute

13,766 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

„Învierea domnului Constantin”, regizat de Cornel Brad, este povestea unui om auto-exilat în Turcia din 1999 şi proaspăt expulzat, care află că este declarat decedat de către justiţia română, prima oară chiar la cererea nevestei sale.

Mai multe detalii:

La graniţa dintre două lumi, cu gândul la viaţa sa din lstanbuI şi cu trupuI în Bârladul natal, domnul Constantin îşi caută răspunsurile existenţiale în zilele Săptămânii Mari. Viaţa unui emigrant întors acasă pare însă fără soluţii la simplele griji pământeşti, definitiv răvăşită de eros şi thanatos.

Festivaluri

    • TIFF 2019
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON