CINEPUB Live - Carmen Tiderle - Ileana Barsan

Video & Photo

1 videos 1 photos
CINEPUB Live - Carmen Tiderle - Ileana Barsan

O lume minunată în care veți găsi numai copii…

Poezie, umor și creativitate, cuvinte pe care le putem atribui foarte ușor copiilor. Reluăm transmisiunile live cu o nouă ediție CINEPUB Live & CERCUL.

Marți, 4 iunie,19:00, în Librăria Cărturești Verona, unde Ileana Bîrsan și Carmen Tiderle au vorbit despre cărțile și literatura pentru copii.

Carmen Tiderle e poetă-șefă la Direcția de Rime Șmechere pentru Copii și nu numai, copywriter-iță și mama lui Dor și a lui Ro. Îi plac maimuțele și râmele, culoarea albastru, lucrurile pe dos și ar vrea să trăiască la mare. Călătorește des în Bucurville și a ajuns tocmai la Polul Vest. Este autoarea cărților: „Cine a pus piper în mare?”, „Pe dos, poezii cu prostii pentru copii”, „În orașul Bucurville” și „Marele Acoperiș”.

Ileana Bîrsan a absolvit Facultatea de Filologie din București și a urmat studii de film la Universitatea din Zürich. A fost editor al paginilor de film ale revistelor TimeOut București, BeWhere! și Șapte Seri și a semnat articole despre cinema în publicații precum Dilema Veche, Observator cultural, LaPunkt.ro, TheChronicle.ro. Începând din 2009, participă ca lector în diverse programe de educație cinematografică. Este fondatorul Filmikon, ateliere de educație cinematografică și de educație prin cinema, și co-fondator DokStation Music Documentary Film Festival. A realizat împreună cu regizorul Claudiu Mitcu filmul documentar „Procesul” (2017).