Synopsis

Cristina Bogdan in dialog cu Laura Dumitrescu - despre timpul festiv si timpul de reflectie - CINEPUB Live & Cercul

Despre rituri de trecere și de petrecere, despre timpul festiv și timpul de reflecție al sărbătorilor

Crăciunul începe cu Cinepub & Cercul.

O nouă ediție CERCUL și Cinepub deschide sezonul sărbătorilor de Crăciun cu povești autentice.

Marți, 10 decembrie, ora 19.00, în Librăria Cărturești Verona, Laura Dumitrescu și Cristina Bogdan au vorbit despre rituri de trecere și de petrecere, despre timpul festiv și timpul de reflecție al sărbătorilor,

CRISTINA BOGDAN este conferențiar universitar dr. în cadrul Departamentului de Științe ale Comunicării și prodecan al Facultății de Litere, Universitatea din București, unde susține cursuri și seminare de Istoria culturii și a mentalităților, Antropologie culturală, Antropologie urbană și Studii de gen.

LAURA DUMITRESCU este asistent universitar la Facultatea de Litere, Departamentul de Studii Literare, unde coordonează seminarele de literatură universală și comparată. A scris o teză de doctorat despre istoria autorului în literatura Evului Mediu și a publicat interviuri în reviste culturale precum Dilema Veche, Observator Cultural, B-Critic etc. Interviul pe care l-a realizat cu regizorul Iosif Demian a dus la apariția cărții „Note de autor/Author’s Notes” (Mandragora, 2019)

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON