Synopsis

Notă regizorală

În urmă cu 16 ani, am ajuns la Sfântu Gheorghe, într-un loc magic, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Acolo am înțeles că viața mea de adult era o înșiruire de jocuri pe care, în fiecare zi, mă luptam să le câștig.
Mi-am amintit de jocurile din copilărie, când eram fericit.
La puțin timp după vizita la Sfântu, m-am retras din afaceri și am început să scriu scenariul și, în 2015, după multe căutări și ezitări, am început filmările.

Capace de Sorin Marin - film drama online pe CINEPUB

Regie: Sorin Marin
Scenariu: Sorin Marin
Distribuție: Vlad Ivanov, Adrian Titieni, Adina Eady, Mihai Stanescu, Orodel Olanu, Silviu Oltean, Mihai Smarandache, Dragos Panait, Silviu Mircescu, Nicholas Catianis, Eugeniu Cozma, Lucian Ionescu
Producător: Sorin Marin, Alexandru Teodorescu
Imagine: Daniel Șerbănică
Montaj: Tudor Pojoni, Letiția Ștefănescu
Sunet: Marian Balan, Marius Leftărache
An: 2017
Categorie: Lungmetraj
Gen: Drama
Durată: 80 minute

26,018 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Radu, în vârstă de 45 de ani, bogat și singur, își conduce afacerile cu o mână fermă și hotărâtă, fără scrupule. Concurența sa îl atacă acum pe bursă, ceea ce îl determină pe Radu să-și amintească de un joc din copilărie cu capace de sticle de bere, un joc care implica asumarea riscului, efort și pricepere. Un atac de cord și vestea că ar putea avea nevoie de un transplant de inimă îl determină să se îndrepte spre un loc îndepărtat, acolo unde Dunărea se întâlnește cu marea, un loc al oamenilor simpli și al obiceiurilor străvechi.

ARTICOLE

  • Aş fi putut să am… – ”Capace”, cronică de film – Cristina Zaharia – 2017 – aarc.ro
  • Capace (Sorin Marin, 2017) – Ovidiu Pop – blogdefilm.ro
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON