Cangurul singuratic - CINEPUB - scurtmetraj

Video & Photo

1 videos 1 photos

Singur pe lume

Într-o societate în care oamenii se distanțează pe zi ce trece, un bărbat de 40 de ani ajunge să apeleze la terapia prin atingere ca singurul contact pe care îl poate avea într-o relație.

Cangurul singuratic - CINEPUB - scurtmetraj

Regie: Camelia Popa
Distribuție: Alin Panc, Aylin Cadîr
Producător: AMA-Les films à la Carte
Scenariu: Răzvan Badea
Sunet: Ioan Iacoban
Imagine: Ioan Meltzer
An: 2014
Categorie: scurtmetraj
Gen: dramă
Durată: 22 minute
Subtitrări: engleză

46,708 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Un bărbat de 40 de ani și o femeie mai tânără trec printr-un ritual zilnic, în care dorm împreună în același pat și se folosesc pentru terapie prin atingere. Când fata își dorește mai mult, bărbatul are de luat o decizie.

Mai multe detalii

Iosif, un bărbat de 40 de ani așteaptă în apartamentul său curat și imaculat. Este vizitat de Vera, de 26 de ani, o femeie atrăgătoare, cu o atitudine seducătoare. El face orice îi cere, astfel încât să se simtă suficient de confortabil încât să poată dormi împreună. Cu toate acestea, problemele dintr-o relație anterioară îl fac pe Iosif să se comporte ciudat: somnul și atingerea sunt singurele lucruri care îl interesează în relația pe care o are cu Vera. În timp ce ea încearcă să scoată ceva mai mult din întâlnirile lor, își dă seama că se confruntă cu un zid de cărămidă și pleacă. El nu face nimic pentru a o recâștiga, iar ea nu se ține de promisiune și se reîntoarce a doua zi. Ușa rămâne închisă.

Festivaluri:

  • 2015 – Festivalul Național de film 3Fest – Pitești – Premiul pentru cel mai bun film și Mențiune specială pentru interpretare (Alin Panc)
  • 2016 – Balkan Film and Food Festival Albania – Mențiunea specială a juriului pentru cea mai bună dramă
  • Timishort 2015, IPIFF 2015