Synopsis

Totul e foarte departe, regizat de Emanuel Pârvu, a fost unul dintre cele mai vizibile scurtmetraje românești pe plan internațional în 2018. Filmul a fost selecționat la festivaluri de film precum Rotterdam IFF, Sarajevo FF, Sao Paulo ISFF sau TIFF.

Articolul 22 - de Georgia Mihalcea - scurtmetraj online pe CINEPUB

Regie: Georgia Mihalcea
Scenariu: Georgia Mihalcea
Distribuție: Marcela Motoc
Producător: Georgia Mihalcea
Imagine:
Albert Radu
Asistent imagine: Robert Revol
Montaj: Georgia Mihalcea
An: 2020
Categorie: dramă, edu-short
Gen: scurtmetraj
Durată: 5 minute

3,475 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Tulburată de un caz de corupție la care lucrează, o judecătoare începe să-și pună la îndoială căile, etica și integritatea. Un moment care îi amintește de Articolul 22 „Rolul judecătorului în aflarea adevărului”

Festivaluri

  • Nominalizat la premiul pentru Cel mai bun producător de film de scurt metraj la Independent Producers Indie Film Festival, 2021
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON