Synopsis

CINEPUB LIVE - Ileana Birsan - Adrian Sitaru

Povești surprinzătoare, puternice și emoționante

Marți, 24 octombrie, ora 19:00.
Offline la Cărturești Verona sau online pe www.cinepub.ro.

”Prefer să dau chix, decât să fac lucruri verificate, cu care mergi la sigur, care m-ar plictisi”, Adrian Sitaru (Adevărul.ro).

Iar Adrian Sitaru nu prea dă chix. O certifică premiile câștigate la Berlin, Locarno, Palm Strings, Varșovia, Sarajevo sau TIFF. Te invităm la o discuție cu cineastul care, cu fiecare film, are curajul să inoveze din punct de vedere regizoral, reușind să propună povești surprinzătoare, puternice și emoționante.

1,440 – Spectatori Cinepub

Scurtmetrajele semnate de Adrian Sitaru Chefu’ColiviaExcursieLord și lungmetrajele Din dragoste cu cele mai bune intenții și Domestic pot fi urmărite online pe www.cinepub.ro.

Iar joi, 26 octombrie, anunțăm lansarea lungmetrajului de debut al lui Adrian Sitaru, Pescuit sportiv, filmul care a fost prezentat, printre altele, la Palm Springs și Salonic.

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON