Synopsis

CINEPUB LIVE - Touch me not

Într-un moment încărcat politic atât pe plan local, cât și internațional, credem și susținem tema principală a festivalului One World Romania. Suntem mândri să reluăm parteneriatul cu unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România și să ne alăturăm celei de-a 12 ediții:

În 2019 marcăm 30 de ani de la Revoluția care a încheiat dictatura lui Nicolae Ceaușescu în România, dar și de la căderea Zidului Berlinului, sau de la primele alegeri libere din Cehoslovacia și Polonia. În consecință, acești 30 de ani de democrație în România și în Europa de Est reprezintă tema principală a celei de-a 12-a ediții a festivalului One World Romania. 

Pe data de 17 martie, Cinepub & One World Romania vă aduc aproape o serie de proiecții și evenimente speciale: dezbateri libere și workshopuri cu personalități culturale. Primul eveniment la care vă invităm este o dezbatere liberă, ce pleacă de la filmul „Nu mă atinge-mă” („Touch Me Not”), controversatul câștigător al Ursului de Aur la Berlinale.

Dezbaterea TOUCH ME NOT – Politicile Corpului oferă publicului oportunitatea de a intra în dialog direct cu carismaticii protagoniști ai filmului: Christian Bayerlein și Grit Uhlemann, pasionați activiști germani pentru dreptul la intimitate al persoanelor cu dizabilități, actrița și profesoara de actorie de origine britanică Laura Benson, cunoscută pentru rolurile sale din filmele lui Stephen Frears, Alain Resnais și Robert Altman, activista și lucrătoarea sexuală transgender Hanna Hofmann din Germania, producătoarea Bianca Oana și regizoarea Adina Pintilie. Dezbaterea Politicile Corpului extinde procesul auto-reflexiv declanșat de film, creând un spațiu de dialog deschis despre subiecte precum: granițele personale, corpul ca un „câmp de luptă” al ideologiilor, alteritatea, intimitatea și dizabilitatea, fluiditatea genurilor, frumusețea non-normativă, libertatea personală.

SUSȚINE CINEPUB!
NEWSLETTER CINEPUB
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
Doresc să mă abonez
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON