Ileana Bîrsan în dialog cu Marcia Haufrecht și Robert Haufrecht

Video & Photo

1 videos 1 photos
Ileana Bîrsan în dialog cu Marcia Haufrecht și Robert Haufrecht

Vineri, 2 noiembrie, ora 16.00, în Librăria Cărturești Verona, Ileana Bîrsan,Marcia Haufrecht și Robert Haufrecht, invitați speciali ai Festivalului Bucharest Film Awards, vor vorbi despre actoria de teatru și film, despre întrebările pe care și le pun artiștii și despre procesul lor de lucru. O discuție despre sistemul lui Konstantin Stanislavski și metoda de actorie a lui Lee Strasberg. Și despre drumul de la prima lectură a scenariului până la stabilirea colaborărilor cu marile companii de producție.

Marcia Haufrecht este actriță, dramaturg, regizor, pedagog, fondator al Companiei Off-Off Broadway și membru de onoare The Actors Studio din New York. A lucrat mai bine de 50 de ani în zona de teatru și film, avându-l ca mentor pe Lee Strasberg și devenind peste ani coach pentru artiști precum Uma Thurman, Ellen Barkin și Alec Baldwin.

Actor, regizor de teatru și film, profesor de actorie la School of Visual Arts în cadrul departamentului de Film și Animație, Robert Haufrecht este unul dintre artiștii în al cărui portofoliu se regăsesc colaborări și proiecte derulate nu doar la New York, alături de echipa de la The Actors Studio, ci și în Paris ori Berlin.

Cercul este un proiect Cărturești în parteneriat cu CINEPUB