Synopsis

De la Tudor Giurgiu, regizorul lui „De ce eu?”, un scurtmetraj realizat în parteneriat cu actoriedefilm.ro, școala de actorie condusă de Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol.

Auditia de Tudor Giurgiu scurtmetraj online pe CINEPUB

Regie: Tudor Giurgiu
Scenariu: actoriedefilm.ro
Distribuție: Lia Sinchevici, Eugen Lumezianu, Carmen Mitrică, Ana Bostan, Cristian Badea, Oana Alexandra Isac, Paul Radu, Nida Halit, Alexandra Comăneanu, Cecilia Ciupercă
Imagine: Liviu Pojoni jr.
Producător: Dorian Boguță, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol
Montaj: Tudor Pojoni
Sunet:
Muzică:
An: 2011
Categorie: scurtmetraj
Gen: Comedie
Durată: 16 minute

5,384 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Părăsiți de vocalistă, o formație la început de drum organizează o audiție pentru a ocupa locul vacant. În urma unui anunț postat pe Facebook mai multe fete își încearcă norocul, însă nimic nu pare să meargă cum ar trebui.

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON