Synopsis

Seminar-de-regie-cu-Paul-Negoescu

De la film cu buget redus la încasări record

Duminică, 25 iunie, ora 13:00.
Offline la Cinema Elvire Popesco sau online pe www.cinepub.ro.

Paul Negoescu, regizorul comediei Două lozuri, peliculă care a bătut recordul de spectatori și încasări pentru un film românesc în primul weekend de la lansarea în cinematografe, este protagonistul unei noi ediții CINEPUB Live.

Te invităm la Festivalul Internațional de Film NexT la o discuţie cu regizorul Paul Negoescu despre ce presupune, de fapt, filmul independent cu buget redus în România, despre lucrul cu actorii în asemenea condiţii, despre presiunea zilelor prea puţine de filmare şi absenţa echipamentului necesar – dar şi despre soluţiile ingenioase la care poate ajunge un regizor, uneori tocmai fiindcă posibilităţile sunt atât de restrânse.

Eveniment din cadrul Festivalului Internațional de Film NexT

Paul Negoescu a regizat două lungmetraje, O lună în Thailanda (proiectat, printre altele, la Veneția, Zurich, Namur și Salonic) și Două lozuri (premieră internațională la Festivalul de la Zurich, recompensat cu premiul pentru cel mai bun film la Monte Carlo, selectat la TIFF, Namur și Sao Paolo) și numeroase alte scurtmetraje care au fost proiectate la importante festivaluri internaționale. Scurtmetrajele Renovare, Derby și Târziu au avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Renovare a fost nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film, iar Orizont a fost proiectat la Festivalul de Film de la Cannes.

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON