CINEPUB LIVE - Ileana Birsan - Dan Chisu

Video & Photo

1 videos 1 photos
CINEPUB LIVE - Ileana Birsan - Dan Chisu

O discuție cu Dan Chișu, regizorul care a semnat până acum nu mai puțin de șapte lungmetraje.

Miercuri, 8 noiembrie, ora 19:00.
Offline la Cărturești Verona sau online pe www.cinepub.ro.

Cel mai recent film al său, Aniversarea, a avut lansarea internațională toamna aceasta la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia și va putea fi urmărit pe marile ecrane din România începând cu 10 noiembrie. Până atunci, vă propunem să participați la o discuție cu Dan Chișu, regizorul care a semnat până acum nu mai puțin de șapte lungmetraje.

Fie că este vorba despre Ursul bătrân și pe moarte care trebuie să fie răscumpărat de angajații Circului de stat; despre cum o WebSiteStory ajunge să dezvăluie detalii despre o crimă; despre Bucureștiul NonStop văzut în jurul unui magazin de cartier; despre Déjà vu-ul unui triunghi amoros dezvăluit prin ochii protagonistului sau despre Aniversarea de 94 de ani a unui personaj important din România de dinainte de 1989 – de fiecare dată filmele semnate de Dan Chișu abordează subiecte incitante, care captează spectatorii.

864 – Spectatori Cinepub

Pe CINEPUB puteți urmări șapte filme regizate de Dan Chișu: lungmetrajele București NonStopDéjà vuȘi caii sunt verzi pe perețiUrsulWebSiteStory, documentarul YouTube Bazaar și scurtmetrajul De ce pe mine?.