Înscrie-te în baza de date a newsletter-ului CINEPUB și noi îți decorăm casa cu film românesc! Sau te trimitem la TIFF! Participă la concurs și ai două variante de premiu!

Poți câștiga un mini proiector Philips Picopix, pentru a-ți crea simplu și rapid un cinematograf la tine acasă. Cu posibilitate de a prelua conținut de pe memorie internă, de pe memorie USB, de pe cameră sau smartphone, cu mini proiectorul Philips Picopix poți să îți decorezi și redecorezi casa zi de zi, în funcție de dispoziție, de anotimp sau de zi. În acest moment, 163 de animații, documentare, lungmetraje sau scurtmetraje sunt variantele pe care le poți alege de pe cinepub.ro.

*concursul este valabil până pe 29 mai.

Și pentru că cinepub.ro este cea mai mare colecție de film românesc online, aflată în continuă creștere, te invităm să te abonezi la newsletter. Pentru a nu rata noutățile de pe platformă, detaliile despre premierele săptămânale din fiecare joi, de la ora 20:30, vei primi, direct în căsuța ta de e-mail, cele mai noi informații despre filmele CINEPUB.

Cu CINEPUB vezi film românesc! La tine acasă sau la TIFF!

Poate vă place și ...