Din dragoste cu cele mai bune intentii - Adrian Sitaru - 2011
  • Male

Adrian Titieni

Biography

Adrian Titieni  este un actor român de film, teatru și voce. a jucat in numeroase filme, printre care “Moartea Domnului Lazarescu” in rolul doctorului Dragos Popescu, in “Homicid conjugal” in rolul Papa de Simon, “Fata in fata” in rolul moderatorului tv, “Pescuit sportiv” in rolul lui Mihai, Ilie in “Tinerete franta”, profesorul in “Expeditia”, a aparut si in mai multe scurtmetraje, printe care  premiate Valuri si Colivia.

Filmography

Movie NameRelease Date
Vulpe vânător 31 December 1993
Lord 23 September 2011
Șanțul 23 August 2013
Din dragoste cu cele mai bune intenții 28 October 2011
Colivia 24 September 2010
Excursie 5 April 2014
Domestic 22 March 2013
Betoniera 25 October 2013
București NonStop 12 November 2015
Moartea Domnului Lăzărescu – lungmetraj 22 September 2005