Synopsis

CINEPUB LIVE - Razvan Exarhu si Radu Paraschivescu

Cinepub Live și Cercul îți prezintă Literatură, despărțiri și viața după pandemie, cu Răzvan Exarhu, #omdegusturi, cu un capitol al său în manualul de istorie al radioului și Radu Paraschivescu, scriitor, traducător şi senior editor la Humanitas.

Te invităm la un dialog pentru toată lumea, nu pentru oricine…

Cercul & CINEPUB Live | Răzvan Exarhu în dialog cu Radu Paraschivescu

Cinepub Live și Cercul îți prezintă Literatură, despărțiri și viața după pandemie, cu Răzvan Exarhu, #omdegusturi, cu un capitol al său în manualul de istorie al radioului și Radu Paraschivescu, scriitor, traducător şi senior editor la Humanitas.Te invităm la un dialog pentru toată lumea, nu pentru oricine, luni, 29 iunie, ora 19:00, pe cinepub.ro și pe pagina de Facebook Cinepub.

Publicată de CINEPUB pe Luni, 29 iunie 2020
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON