Synopsis

Realizat în cadrul Aristoteles Workshop în 2006, documentarul ”Independența”, semnat de Rastko Petrovic, creează un portret al unui copil care încearcă să ducă o viață normală, dar este uneori copleșit de faptul că trăiește departe de mama sa, plecată să lucreze în străinătate.

Independeta de Rastko Petrovic - documentar CINEPUB

Regie: Rastko Petrovic
Producător: Ana Abrudan
Imagine: Dan Curean
Montaj: Octavian Segărceanu
An: 2006
Categorie: documentar
Durată: 33 minute
Subtitrări: engleză
Film realizat în cadrul Aristoteles Workshop

140,514 – Spectatori Cinepub

Sinopsis

Independența a fost un cămin de nefamiliști din Sibiu, devenit cu timpul bloc de locuințe. Spațiile foarte mici fac ca viața oamenilor de aici să nu fie prea ușoară. Răzvan e un copil care trăiește în Independența, iar mama lui este plecată să muncească în Vest.

Festivaluri

  • Festivalul Internațional de Film Astra – România, 2007

Articole din presă

SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON