CINEMAIUBIT

FESTIVAL INTERNAȚIONAL DE FILM STUDENȚESC
ONLINE

UNATC – I.L.CARAGIALE
15-19 decembrie 2020
EDIȚIA 24

Festivalul cineMAIubit 2020

Festivitatea oficială de premiere cineMAiubit 2020

Festivalul Internațional de Film Studențesc CINEMAIUBIT a fost fondat în 1996 și după numai două ediții a devenit internațional, aflându-se, de atunci, într-o continuă dezvoltare devenind nu doar un festival, ci și o platformă culturală și educațională pentru iubitorii de film.

 De-a lungul celor 23 de ediții precedente, CINEMAIUBIT și-a consolidat statutul de platformă de lansare a tinerilor cineaști români, un spațiu unde publicul poate lua contact cu producțiile studențești și, deci cu viitorul filmului românesc, un test absolut necesar în formarea viitorilor profesioniști în domeniu.

 De-a lungul timpului, CINEMAIUBIT a premiat nume care au devenit rapid embleme ale Noului Cinema Românesc (NRC): Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu, Cătălin Mitulescu, Călin Peter Netzer, Dana Bunescu, Marius Panduru, Cătălin Cristuțiu, Paul Negoescu, Adina Pintilie, Ivana Mladenovic, Tudor Cristian Jurgiu, Lucia Chicoș etc.

În timp, festivalul a devenit nu doar o garanție a calității, ci și un eveniment consacrat în peisajul cultural românesc.

JURIUL FESTIVALULUI

Nora Angelova (Bulgaria)
Janka Barkoczi (Ungaria)
Andrei Gruzsniczki (Romania)
Davor Švaić (Croatia)
Tudor Panduru (Romania)

PARTENERI FESTIVAL

Newsletter CINEPUB

GENERIC AUDIOVIZUAL va folosi datele personale furnizate prin acest formular exclusiv în scopul transmiterii de comunicări specifice din domeniul cinematografiei, care sunt de interes pentru dumneavoastră sau afacerea dumneavoastră, inclusiv invitații la evenimentele organizate de noi sau la care participăm. Frecvența emailurilor va fi în mod normal de un email pe săptămână sau, în situații excepționale, de două emailuri pe săptămână.

Vă rugăm să bifați căsuța Email de mai jos pentru a primi newsletter-ul Cinepub.


Vă puteți dezabona oricând prin email direct la contact@cinepub.ro. Prin apăsarea butonului "Subscribe" sunteți de acord să vă procesăm informațiile personale furnizate în modurile menționate mai sus

Send this to a friend