Synopsis

Singur? Sau +1?

Scris și regizat de Iulia Rugină, prezentat în cadrul Zilelor Filmului Românesc în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania de la Cluj-Napoca, în 2012, „Sink” propune o incursiune în viețile unui grup de oameni pe care îi leagă o posibilă petrecere comună de Anul Nou, în barul numit Sink.

Sink de Iulia Rugina

Regie: Iulia Rugină
Scenariu: Iulia Rugină
Distribuție: Ion Rusu, IoanaPăunescu, Alin Călinescu, Cosmina Soare, Clara Vulpe, Ilinca Cartofea, Laura Mușat, Hamid Nicola Katrib, Malvina Cservenschi, Gloria Săuciuc, Octavian Barbu
Producător: Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Dragoș Bucur
Imagine: Marius Iacob
Montaj: Iulia Rugină
Categorie: scurtmetraj
An: 2012
Gen: dramă
Durată: 36 minute
Subtitrări: engleză
Teritorii: Disponibil numai în România

44,209 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

E 31 decembrie. În barul Sink se pregătește petrecerea de revelion. În casele lor, invitații se pregătesc și ei pentru un nou început, pentru un alt sfârșit sau pentru aceleași vise ce poate se vor împlini la anu’.

Mai multe detalii

Noaptea de Revelion e magică. Sau, cel puțin, ar trebui să aibă un dram de magie strecurat prin ea. Și asta pentru că Noul An trebuie să fie altfel. Să aducă tot ce a lipsit în anul care se încheie. Să facă un pic de curățenie printre oamenii care-și zic prieteni. Să surprindă (în cel mai bun mod cu putință). Să șteargă cu buretele tot ce a fost rău și lipsit de sens în vechiul an. Și tot așa.

Ce se întâmplă când ultima noapte din an nu e decât o altă noapte cu probleme, dileme, frici, nemulțumiri tipice oricărei seri din cele 365 de până acum?

Alături de “Să mori de dragoste rănită” și “30”, “Sink” este unul dintre cele trei scurtmetraje româneşti online de pe cinepub.ro, regizate de Iulia Rugină.

Replici din film

“Adică v-aţi făcut planuri cu mine şi aţi uitat să mă sunaţi, sau cum?”

“Andreea, fii atentă! Noi nu vorbim nimic de nici un revelion, da?”

Festivaluri:

  • Festivalul Internațional de Film Transilvania, Zilele Filmului Românesc – Cluj-Napoca, România, 2012
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON