Synopsis

„Alt Love Building” este cel de-al doilea lung metraj independent produs de Actoriedefilm.ro în 2014.

Alt Love Building - lungmetraj de Iullia Rugina online pe CINEPUB

Regie: Iulia Rugină
Distribuție: Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Ben Cross, Adina Ștețcu, Ion Rusu, Dragoș Sora, Eugen Lumezianu, Nora Cupcencu, Ruxandra Șerban, Claudia Ciurcă, Emil Ciuchi, Dana Sava, Georgiana Stanciu, Elisa Călin, Dragoș Niamțu,Iulia Țoneș
Scenariu: Ana Agopian, Oana Răsuceanu, Iulia Rugină
Producător: Eugen Kelemen, Cristian Nicolescu
Imagine: Vivi Drăgan Vasile
Montaj: Letiția Ștefănescu
Sunet: Alexandru Dumitru
An: 2014
Categorie: lungmetraj
Gen: comedie, drama
Durată: 115 minute

57,083 – Spectatori Cinepub

SINOPSIS

Nouă cupluri merg într-un retreat de weekend pentru a-și îndrepta relațiile defectuoase, însă acolo realizează că trainerii lor au mai multă nevoie de ajutor decât ei.

Mai multe detalii:

Acțiunea filmului este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, Love Building. Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme și trei terapeuți cu probleme și mai mari, care atunci când nu se șicanează se luptă cu demonii interiori și problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un Love Building, de data aceasta va fi altfel.

Articole

  • “Alt Love Building” cu doi actori de Oscar, din 26 decembrie – aarc.ro
SUSȚINE CINEPUB!
Redirecționează către CINEPUB 3,5% din impozitul pe venit
NEWSLETTER CINEPUB
FORMULAR 230
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
Descarcă formularul 230 completat deja cu datele asociației noastre. Formularul e pentru anul 2023, și presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.
Doresc să mă abonez
DESCARCĂ FORMULARUL 230
DE CE AVEM NEVOIE DE AJUTOR?
SUSȚINE CINEPUB!
DONEAZĂ
Dacă îți place de noi, dacă citești ce scriem, dacă privești filmele pe care le arătăm, întinde-ne mîna, prietene! Avem nevoie de ajutor. Mulțumim!
DONAȚIE LUNARĂ
DONAȚIE SINGULARĂ
10 RON
25 RON
50 RON
250 RON
100 RON