Secțiune realizată în parteneriat cu

Improvizația sau arta de a avea curaj. Și mult umor. Plus deplină libertate.

Cinepub Impro este o secțiune spontană și surprinzătoare,  dedicată tinerilor actori și formelor de exprimare creative, la fel ca episoadele ce o compun.

Trupa iELE este prima și singura trupă feminină de improvizație din România. Fiind înființată în 2014, însumează peste 200 de spectacole în toată țara, inclusiv la Teatrul Național București. Evoluția lor este spectaculoasă, astfel că în 2017 au câștigat Campionatul Național de Improvizație Liberă.

Pe lângă improvizația de formă scurtă, actrițele din trupa iELE au dezvoltat o formă de musical improvizat și alte două formate de formă lungă. Fiecare show este altfel, iar publicul este liber să intervină cu sugestii în scenele care se derulează, lucru care duce la un plus de comic.

Episodul 12  | Cămătar

3,421 – Spectatori Cinepub

Cât ești dispus să faci pentru jobul visurilor tale? Dar dacă jobul visurilor tale se dovedește a fi cu totul altul? Vicky ajunge la un interviu de angajare. Ceea ce ea nu știe este că postul pentru care candidează este cel de cămătar.

Episodul 13  | Metrou Griviței

2,174 – Spectatori Cinepub

Atenție, se închid ușile. Urmează stația Improvizație de senzație, trupa iELE, cu peronul pe partea comică a situației. Uneori uităm să coborâm, ne rătăcim, dar important e să privim partea plină a magistralei, unde, cu puțin noroc, vom găsi pe cineva să ne ofere indicații.

Episodul 10  | La coafor

2,887 – Spectatori Cinepub

Episodul 11  | Croșetat

2,979 – Spectatori Cinepub

Episodul 8  | Televizoarele

2,727 – Spectatori Cinepub

Episodul 9  | Piața Unirii

2,962 – Spectatori Cinepub

Episodul 5  | Meanwhile Delfinului
2,757 – Spectatori Cinepub

Episodul 6  | Sexul cu mine e ca Lego
2,646 – Spectatori Cinepub

Episodul 7  | Sexul cu mine e ca o nuntă
4,397 – Spectatori Cinepub

Episodul 1  | La pilates

4,346 – Spectatori Cinepub

Episodul 2 | Supraviețuitorul

3,141 – Spectatori Cinepub

Episodul 3 | Taximetriștii

3,327 – Spectatori Cinepub

Episodul 4 | Meanwhile pe centură

3,166 – Spectatori Cinepub

Despre iELE:

Victoria Răileanu e actriță de teatru, film și televiziune cu acte aproape în regulă. Face parte din distribuția serialului de succes VLAD. Nu îi e frică de penibil, îi place să se simtă încurcată, îi place să găsească soluții. 

Juli Nagy este o combinație de paradoxuri de origine tătaro-germano-româno-maghiare cu un caracter sensibilo-puternic. Vrea să împace și capra și arta, așa că pictează, desenează, coase, este make-up artist, dar în același timp este și IT-istă.  

Mihaela Georgescu este improvizatoare de 7 ani și dacă ar putea să treacă asta în cartea de muncă ar fi cel mai fericit om de pe pământ. Rade de multe ori la glumele ei, mănâncă, doarme și se gândește la improvizație.

 Adriana Bordeanu i-a plăcut matematică, dar a ales actoria. Își ascultă intuiția atunci când o aude. Caută în continuu echilibrul dintre minte, trup și suflet. Improvizează din 2010 și, mai nou, e și doamna profesor de improvizație.

 Camelia Pintilie e actriță a Teatrului Excelsior unde se simte ca acasă, iar când nu e acasă, călătorește sau improvizează alături de trupa iELE.  A încercat saltul cu parașuta, surf-ul și mai are multe de bifat în bucket list.