Decorează-ți casa cu film românesc sau mergi la TIFF!

Decorează-ți casa cu film românesc sau mergi la TIFF!
Un nou concurs CINEPUB!

Decorează-ți casa cu film românesc sau mergi la TIFF!

Înscrie-te în baza de date a newsletter-ului CINEPUB și noi îți decorăm casa cu film românesc! Sau te trimitem la TIFF! Participă la concurs și ai două variante de premiu!

Poți câștiga un mini proiector Philips Picopix, pentru a-ți crea simplu și rapid un cinematograf la tine acasă. Cu posibilitate de a prelua conținut de pe memorie internă, de pe memorie USB, de pe cameră sau smartphone, cu mini proiectorul Philips Picopix poți să îți decorezi și redecorezi casa zi de zi, în funcție de dispoziție, de anotimp sau de zi. În acest moment, 163 de animații, documentare, lungmetraje sau scurtmetraje sunt variantele pe care le poți alege de pe cinepub.ro.

Cea de-a doua variantă de câștig este un Gold Card care îți permite accesul la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Gold Card-ul garantează accesul la 35 de proiecții la alegere, dar şi la concertele, evenimentele speciale și petrecerile festivalului.

Și pentru că cinepub.ro este cea mai mare colecție de film românesc online, aflată în continuă creștere, te invităm să te abonezi la newsletter. Pentru a nu rata noutățile de pe platformă, detaliile despre premierele săptămânale din fiecare joi, de la ora 20:30, vei primi, direct în căsuța ta de e-mail, cele mai noi informații despre filmele CINEPUB.

Dacă ești deja abonat la newsletter-ul CINEPUB, întră pe pagina de Facebook CINEPUB și scrie-ți numele într-un comment la postarea care anunță concursul.

Cu CINEPUB vezi film românesc! La tine acasă sau la TIFF!

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Vor fi desemnați doi câștigători care vor fi recompensați cu un mini proiector Philips Picopix sau cu un Gold Card TIFF. Perioada de desfășurare a concursului: 11-29 mai 2017.

Citește regulamentul concursului